Sopimusehdot

Lohjan kaupungin ulkoliikuntapaikkojen ja ulkoalueiden ilta sekä vapaa-ajankäyttö

Vuorojen peruutus

Vakiovuorovaraus on sitova, eikä siitä voi peruuttaa yksittäisiä vuoroja. Mikäli varaaja lopettaa myönnetyn vuoron kesken sopimuskauden, on siitä tehtävä ilmoitus sähköpostitse lohjan.liikuntakeskus@lohja.fi tai kirjeitse peruutusilmoitus Lohjan liikuntakeskuksen liikuntapaikkasihteerille. Näin vakiovuoro menetetään ja vuoroa täytyy hakea uudestaan, jos aiemman haluaa takaisin. Vakiovuoron siirtäminen toiselle yhteisölle tai henkilölle on kiellettyä ja johtaa vuoron menettämiseen.

Yksittäisvuorovaraus on sitova ja se tulee perua 24h ennen vuoron alkamista. Lohjan Liikuntakeskus Oy:llä on oikeus peruuttaa yksittäisvuoro tarvittaessa.

Tapahtumavuorovaraus on sitova ja se tulee perua 14vrk ennen tapahtuman alkamista. Lohjan liikuntakeskus Oy:llä on oikeus peruuttaa tapahtumavuoro tarvittaessa.

Ulkoalueiden käyttäjän on huolehdittava seuraavaa:

- Varaaja/vuokraaja on myönnetyn liikuntapaikan ensisijainen käyttäjä ja vastuujärjestäjä. - Paikan vuokraaminen edelleen ilman LLK Oy:n lupaa kolmannelle toimijalle on kielletty.
- Käytön jälkeen liikuntapaikat jäävät moitteettomaan kuntoon ja välineet palautetaan niille osoitetuille paikoille
- Ulkoliikuntapaikoissa vuoronvaihto aika on 5min sisällä olevan vuoron lopusta
- Pukuhuonetiloista tulee poistua viimeistään 30 minuuttia vuoron päätyttyä. Epäsiistiin kuntoon jätetyistä pukukopeista perimme 100€ siivousmaksua. Kotijoukkue vastaa myös vastustajajoukkueen vaihtoaition ja pukutilojen siisteydestä.

Vakiovuoron seuranta

Liikuntakeskus seuraa liikuntapaikkojen käyttöastetta. Mikäli vakiovuoro on tyhjillään, tulee se luovuttaa muiden käyttäjien varattavaksi. Toistuvasti käyttämättä jääneet vuorot voivat johtaa vuoron menetykseen.

Järjestyshäiriöt ja omaisuusvahingot

Kaikista järjestyshäiriöistä ja omaisuusvahingoista tulee tehdä ilmoitus Lohjan liikuntakeskus Oy:n sähköpostiin lohjan.liikuntakeskus@lohja.fi. Liikuntapaikkojen käyttäjä on velvollinen korvaamaan hänen vastuullaan paikoissa olevien aiheuttamat mahdolliset vahingot.
Tupakan, alkoholin, nuuskan ja muiden huumausaineiden käyttö liikuntatiloissa on kielletty.

Liikuntapaikkojen turvallisuusohjeet

Selvitä varaamasi liikuntapaikan virallinen osoite ja mielellään koordinaatit. Koordinaatit löytyvät liikuntapaikkojen keskeiseltä paikalta. Muista onnettomuus ja ensiaputilanteissa ohjata opastus. Jokaisella käyttäjällä tulee olla ryhmän kokoon suhteutettuna esiapuvarustus itsellään. Varmista, että vuorollesi ei tule ulkopuolisia henkilöitä. Mikäli varkaus on tapahtunut soita 112 ja kerro mitä ja missä on tapahtunut. älä koske murto tai muihin selkeisiin rikospaikkoihin. Tulipalon sattuessa sammuta, pelasta, rajoita ja ilmoita.