Ti 15.00 +23 °C, Melko pilvistä, ja poutaa, se 3 m/s.
Ke 15.00 +24 °C, Puolipilvistä ja poutaa, w 3 m/s.
To 15.00 +20 °C, Puolipilvistä ja poutaa, ne 2 m/s.
Tiistai 22.05.2018
Nimipäivää viettävät tänään
Hemminki, Hemmo
Ilmoittaudu tästä
Olet tässä:  Etusivu › Liikuntapalvelut

Liikuntapalvelut

Liikuntapalvelut

Liikuntatoimintaa Suomessa säätelee liikuntalaki. Lain yleisperusteluissa todetaan mm: "Lain tarkoituksena on edistää liikuntaa, kilpa- ja huippu-urheilua sekä niihin liittyvää kansalaistoimintaa, edistää väestön hyvinvointia ja terveyttä sekä tukea lasten ja nuorten kasvua ja kehitystä liikunnan avulla. Lisäksi lain tarkoituksena on liikunnan avulla edistää tasa-arvoa ja suvaitsevaisuutta sekä tukea kulttuurien moninaisuutta ja ympäristön kestävää kehitystä."

Liikuntalain mukaan yleisten edellytysten luominen liikunnalle on valtion ja kuntien tehtävä. Liikunnan järjestämisetä vastaavat pääasiassa liikuntajärjestöt.

Lohjan kaupungin liikuntapalvelut asukkailleen tuottaa kunnallinen osakeyhtiö, Lohjan Liikuntakeskus Oy.

LLK Oy on toiminut vuodesta 1993 lähtien. Yhtiö rahoittaa toimintansa kaupungin avustuksella sekä perimällä käyttökorvauksia tuottamistaan liikuntapalveluista.

Yhtiö yllä- ja kunnossapitää keskeisimmät liikuntapaikat, tuottaa liikuntapaikka- ja ohjauspalveluja sekä tukee lohjalaisten liikuntajärjestöjen toimintaa.

LLK Oy:n asioista päättää yhtiön hallitus. Yhtiö kuuluu kaupungin organisaatiossa kulttuuri- ja vapaa-aikalautakunnan alaisuuteen. Yhtiön toimintaa johtaa toimitusjohtaja, joka osallistuu kaupungin sivistystoimen johtoryhmään.

Olet tässä:  Liikuntapalvelut
Sivun alkuun